Liity jäseneksi

Kaikki yhdistyksen jäsenet saavat jäsenetuina mm.

  • jäsenlehti kaksi kertaa vuodessa
  • jäsentuotteet edullisemmin
  • yhdistyksen järjestämiin näyttelyihin ja tapahtumiin pienemmät osallistumismaksut
  • ilmaista asiantuntevaa apua poniasioissa
  • samanhenkistä harrastusseuraa monen ikäisistä poni-ihmisistä

maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille:
Päijät-Hämeen Osuuspankki
IBAN: FI6350690120021669 / BIC: OKOYFIHH


Lomake
(*)Pakollinen

[contact-form-7 404 "Not Found"]

JÄSENMAKSUT 2019

Seniorit 30 €
Juniorit 20 € (alle 18-v)
Perhejäsen 10 €
Kasvattajajäsen 40 €
Kannattaja-kasvattajajäsen 40 €
Ainaisjäsen 220 €

Ainaiskasvattajajäsen 350 €

HUOM! Jäsenlehteä ei lähetetä ennen kuin jäsenmaksu on maksettu.

Jos et ole maksanut jäsenmaksua ennen ensimmäisen lehden ilmestymistä, ensimmäistä lehteä ei lähetetä enää jälkikäteen sitten kun maksat jäsenmaksun. Saat tietysti maksupäivän jälkeen ilmestyvät lehdet. Aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä voi ostaa yhdistyksen jäsentuotevastaavalta.

Kasvattajajäsenyys Suomen New Forest -poniyhdistyksessä

Kasvattajajäsenyyden perusteena on 2 omissa nimissä syntynyttä New Forest -ponivarsaa, tai omistuksessa oleva(t) jalostusori(it). Kasvattajajäsenmaksu tulee maksaa kyseisen vuoden tammikuun aikana, näin hyötyy kasvattajajäsenen eduista ensimmäisestä jäsenlehdestä lähtien. Myöhemmin maksettu jäsenmaksu oikeuttaa tarjottuihin etuihin seuraavan lehden julkaisemisesta lähtien. Etuina kasvattajajäsenille tulevat jokaisessa jäsenlehdessä ja yhdistyksen nettisivuilla julkaistava kasvattajajäsenlista yhteystietoineen. Kasvattajajäsen saa myös 20% alennuksen jäsenlehden ilmoituksista sekä oikeuden osallistua yhdistyksen kasvattajakilpailuun. Kasvattajajäsenmaksu on 40 € vuonna 2019 ja ainaiskasvattajajäsenmaksu 350 €.


Kannattaja-kasvattajajäsen on henkilö, jolla ei ole kasvattajajäseniltä vaadittavaa kahta (2) omissa nimissä syntynyttä New Forest -ponivarsaa tai omistuksessa olevaa jalostusoria, mutta joka haluaa siitä huolimatta maksaa kasvattajajäsenen suuruisen jäsenmaksun. Kannattaja-kasvattajajäsen ei ole oikeutettu kasvattajajäsenen etuihin, lukuun ottamatta molemmissa jäsenlehdissä ja yhdistyksen nettisivuilla julkaistavaa kasvattajajäsenlistaa yhteystietoineen. Kannattaja-kasvattajajäsenmaksun voi maksaa kuka tahansa niin halutessaan.