Myytävät ponit

Kun ostat ponia, lue TÄMÄ ensin
Huomioithan ponia ostaessasi, että ollakseen kantakirjakelpoinen sen tulee polveutua New Forest -ponien jalostusohjesäännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ponilla tulee olla vähintään kolme rekisteröityä sukupolvea ja siitoshetkellä jalostukseen hyväksytyt isät kolmessa polvessa, tai ponin tulee olla merkitty alkuperämaan kantakirjaan. Luonnollisesti myös ostettavan ponin isäoriilla on pitänyt olla voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus sillä hetkellä kun emätamma on astutettu.Huom!
Golden Wonder : Mikäli olet ostamassa sellaista ponia minkä rekisteripassissa/sukutaulussa on jokin % luku ja GW maininta, niin ota yhteyttä yhdistykseen.Mikäli asiasta herää kysymyksiä annamme mielellämme lisätietoja.
Päivitetty 9.1.2020

OHJEITA:

  • Myyntilista on maksuton yhdistyksen jäsenten omistamille NF-poneille.
  •  Myyntilistalla voi myydä vain New Forest -poneja.
  • Ilmoita myyntilistan ylläpitäjälle, kun ponisi on vaihtanut omistajaa, jotta poni voidaan poistaa myyntilistalta.
  • Myyntilista tyhjennetään aina vuoden vaihtuessa, jotta sinne ei jää roikkumaan poneja, jotka on jo myyty, ja joiden omistaja on unohtanut ilmoittaa poninsa myynnistä myyntilistan ylläpitäjälle.
  • Muutkin kuin yhdistyksen jäsenet voivat myydä NF-ponejaan myyntilistalla. Rivi-ilmoituksen (pituus maksimissaan viisi riviä) hinta on tällöin 5 € / poni ja se maksetaan yhdistyksen tilille: PÄIJÄT-HÄMEEN OSUUSPANKKI FI6350690120021669 / BIC: OKOYFIHH. Maksukuitti toimitetaan myyntilistan ylläpitäjälle sähköpostitse osoitteesee janina.ahol(at)sci.fi. Myynti-ilmoitus julkaistaan yhdistyksen Internet-myyntilistalla seuraavan päivityksen yhteydessä sekä seuraavan jäsenlehden myyntilistalla. Myynti-ilmoitusta pidetään Internet-myyntilistalla kolme kuukautta. Jos ilmoitusta halutaan pitää Internet-myyntilistalla pidempään, ja vielä seuraavassa jäsenlehdessä, maksetaan jokaisesta kolmen kuukauden jaksosta netissä 5 € / poni. Tämäkin maksukuitti toimitetaan myyntilistan ylläpitäjälle.


Huomioithan

ponia ostaessasi, että ollakseen kantakirjakelpoinen sen tulee polveutua New Forest -ponien jalostusohjesäännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ponilla tulee olla vähintään kolme rekisteröityä sukupolvea ja siitoshetkellä jalostukseen hyväksytyt isät kolmessa polvessa, tai ponin tulee olla merkitty alkuperämaan kantakirjaan. Luonnollisesti myös ostettavan ponin isäoriilla on pitänyt olla voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus sillä hetkellä kun emätamma on astutettu.

Huom!
Golden Wonder : Mikäli olet ostamassa sellaista ponia minkä rekisteripassissa/sukutaulussa on jokin % luku ja GW maininta, niin ota yhteyttä yhdistykseen.

Mikäli asiasta herää kysymyksiä annamme mielellämme lisätietoja.

Lähetä ilmoitus ooitteeseen info(@)newforestponi.fi