Valikko Sulje

Myytävät ponit

Kun ostat ponia, lue TÄMÄ ensin
Huomioithan ponia ostaessasi, että ollakseen kantakirjakelpoinen sen tulee polveutua New Forest -ponien jalostusohjesäännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ponilla tulee olla vähintään kolme rekisteröityä sukupolvea ja siitoshetkellä jalostukseen hyväksytyt isät kolmessa polvessa, tai ponin tulee olla merkitty alkuperämaan kantakirjaan. Luonnollisesti myös ostettavan ponin isäoriilla on pitänyt olla voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus sillä hetkellä kun emätamma on astutettu.Huom!
Golden Wonder : Mikäli olet ostamassa sellaista ponia minkä rekisteripassissa/sukutaulussa on jokin % luku ja GW maininta, niin ota yhteyttä yhdistykseen.Mikäli asiasta herää kysymyksiä annamme mielellämme lisätietoja.

9.1.2020 MYYDÄÄN

Ratsastajan siirtyessä hevosiin myydään kiltti ja kapasiteetikas 9-vuotias New forestin pikkuponiruuna Queen’s Little Prince (i. Peveril Providence ei. Ricardo Zaccardi). Virallinen mittaustodistus 129,5cm. Poni on kilpaillut kauden 2019 10-vuotiaan tytön kanssa 1- ja 2-tasolla re 80cm ja ko he B. Valmis isompiin ja vaativampiin luokkiin.

5-vuotiaana voittanut Laatuponikilpailun ja 6-vuotiaana sijoittunut Ponien este Breedersin kolmanneksi. Ponilla on erinomainen hyppy ja tahdikkaat liikkeet minkä vuoksi sillä voi kilpailla sekä esteitä, että koulua.

Ratsutettu ammattilaisen toimesta säännöllisesti ja koulutustasoa viety koko ajan eteenpäin. Toimii myös pienillä lapsilla.

Kaikissa hoitotoimenpiteissä äärettömän helppo ja kiltti. Kengitys, klippaus, raspaus, kuljetus (lastautuu lähettämällä) yms. sujuvat aina ongelmitta. On täysin terve ja täydessä treeni- ja kilpailukunnossa. Mukana Pohjois-Suomen aluevalmennusrenkaassa. 

Poni on opetettu myös ajolle, se ui mielellään ja hyppää myös maastoesteitä. 

Aikuisten tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse. Videoita saa pyytämällä. Hinta 7500 EUR (mukaan paljon loimia, suojia ym. varusteita, satulat ostettavissa mukaan erikseen).

Puh. 0400 602434 / Saara Kotisaari, saara.kotisaari@realsnacks.fi
Päivitetty 9.1.2020

OHJEITA:

  • Myyntilista on maksuton yhdistyksen jäsenten omistamille NF-poneille.
  •  Myyntilistalla voi myydä vain New Forest -poneja.
  • Ilmoita myyntilistan ylläpitäjälle, kun ponisi on vaihtanut omistajaa, jotta poni voidaan poistaa myyntilistalta.
  • Myyntilista tyhjennetään aina vuoden vaihtuessa, jotta sinne ei jää roikkumaan poneja, jotka on jo myyty, ja joiden omistaja on unohtanut ilmoittaa poninsa myynnistä myyntilistan ylläpitäjälle.
  • Muutkin kuin yhdistyksen jäsenet voivat myydä NF-ponejaan myyntilistalla. Rivi-ilmoituksen (pituus maksimissaan viisi riviä) hinta on tällöin 5 € / poni ja se maksetaan yhdistyksen tilille: PÄIJÄT-HÄMEEN OSUUSPANKKI FI6350690120021669 / BIC: OKOYFIHH. Maksukuitti toimitetaan myyntilistan ylläpitäjälle sähköpostitse osoitteesee janina.ahol(at)sci.fi. Myynti-ilmoitus julkaistaan yhdistyksen Internet-myyntilistalla seuraavan päivityksen yhteydessä sekä seuraavan jäsenlehden myyntilistalla. Myynti-ilmoitusta pidetään Internet-myyntilistalla kolme kuukautta. Jos ilmoitusta halutaan pitää Internet-myyntilistalla pidempään, ja vielä seuraavassa jäsenlehdessä, maksetaan jokaisesta kolmen kuukauden jaksosta netissä 5 € / poni. Tämäkin maksukuitti toimitetaan myyntilistan ylläpitäjälle.


Huomioithan

ponia ostaessasi, että ollakseen kantakirjakelpoinen sen tulee polveutua New Forest -ponien jalostusohjesäännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ponilla tulee olla vähintään kolme rekisteröityä sukupolvea ja siitoshetkellä jalostukseen hyväksytyt isät kolmessa polvessa, tai ponin tulee olla merkitty alkuperämaan kantakirjaan. Luonnollisesti myös ostettavan ponin isäoriilla on pitänyt olla voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus sillä hetkellä kun emätamma on astutettu.

Huom!
Golden Wonder : Mikäli olet ostamassa sellaista ponia minkä rekisteripassissa/sukutaulussa on jokin % luku ja GW maininta, niin ota yhteyttä yhdistykseen.

Mikäli asiasta herää kysymyksiä annamme mielellämme lisätietoja.

Lähetä ilmoitus